Accuenlader.com is de online specialist op het gebied van accu's en batterijen.

GPRLO18SY002 Batterij vervanging voor LOGITECH DGYF001 984-000304, UE Boombox, 533-000096, GPRLO18SY002

Is de batterij van je GPRLO18SY002 ook altijd zo snel leeg, of heb je een accu die gewoon helemaal niet meer functioneert? Deze nieuwe compatibel batterij voor de LOGITECH DGYF001 984-000304, UE Boombox, 533-000096, GPRLO18SY002 is dan dé oplossing.

Voorraad :
Op voorraad en direct leverbaar!

Alle artikelen worden binnen 1 - 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden.

Conditie:100% Gloednieuwe

Productcode: ECN10283_Equ_Oth

Merk: Logitech

Capaciteit: 2800 mAh

Voltage: 3.7 V

Batterij techniek: Li-Polymer

Kleur:Black

Grootte:65.92 x 21.70 x 19.65 mm

Onderdeelnummer (p/n):GPRLO18SY002

Garantie:12 maanden garantie en 30 dagen geld terug

Staffelkorting of zakelijke offerte nodig? Contacteer ons

Prijs:€ 30.09 € 36.11 korting tot 30%
Aantal:
Onze garantie

Accucellen van hoogste kwaliteit

De innerlijke accucellen zijn de belangrijkste deel in een Muis Accu. Daarom onze accupack inhoudt klasse A-accucellen en die garanderen de veiligheid in het gebruik, betrouwbare prestaties en langere levensduur.

Er zit een intelligente chip in de innerlijke printplaat

De printplaat heeft een ingebouwde intelligente controlechip, de Logitech GPRLO18SY002 accu kan werken met snellere acculading, minder vermogensverlies en langere ontlaadtijd.

Batterij behuizing in nauwkeurige specificatie

Onze productiefaciliteit gebruiken de vorm van Muis Accu met merknaam om uw apparaat goed te passen.

100% Real Capaciteit

Laat u niet misleiden door valse advertenties! Al onze batterijen worden strikt gecontroleerd. Zij overeenstemmen of even overtreffen met de prestaties van originele batterijen.

Perfect Compatibel

Al onze accu's zijn gloednieuw, 100% compatibel en halen OEM-maatregels voor veiligheid en efficiëntie.

Internationale Certificering

Alle batterijen die we aan de Logitech GPRLO18SY002 leverde hebben internationaal certificering genoemd (CE, UL, ROHS, ISO, 9001 / 9002).

Veilige Verpakking

Onze batterijen zijn verpakt met antistatische zakjes in vast kartonnen en in synthetisch schuim om de veiligheid van uw vervangende accu te beschermen.

Compatible Partnummers

Geschikt Voor Apparaten

LOGITECH UE Boombox 984-000304

Meerdere Intelligente Bescherming

Waarom kiest u voor ons?

100% Veilige Betaling

Bij Accuenlader.com zijn uw privacy en informatiebeveiliging van het grootste belang. We hebben alle noodzakelijke stappen genomen om ervoor te zorgen dat uw winkelervaring 100% veilig is. Wees gerust om een Logitech GPRLO18SY002 vervangende batterij te kopen!

100% Terugbetaling 30 Dagen

Als u niet 100% tevreden bent met uw Logitech GPRLO18SY002 accu, kunt u het Logitech GPRLO18SY002 Muis Accu tot 30 dagen na ontvangst aan ons retour zenden.

1 Jaar Garantie

We bieden voor vervangende Logitech GPRLO18SY002 accu een twaalf maanden garantie aan. Kapot producties onder de garantie dat niet kunstmatig gebroken is kunnen gratis worden veranderd.

Tags: Accu voor LOGITECH DGYF001 984-000304, UE Boombox, 533-000096, GPRLO18SY002- vervangende batterij, Logitech GPRLO18SY002 , Logitech Muis Accu

FAQs

Laptop partnummer vinden?

Essentieel voor de aankoop van uw nieuwe laptopbatterij is het onderdeelnummer. Een onderdeelnummer is een unieke identificatie die aan een onderdeel wordt toegewezen om het verwijzen naar een onderdeel te vereenvoudigen en om een onderdeel binnen een enkele fabrikant ondubbelzinnig te definiëren. Als u het onderdeelnummer van de batterij kent, is het toegankelijker om een juiste batterij te kopen, en het is relatief nauwkeurig om een batterij te zoeken op onderdeelnummer dan op de modelnaam van de laptop.

Voorbeelden van Dell-onderdeelnummers:

T54FJ

M5Y0X

KM978

M5Y1K

JWPHF

R795X

Hoe vind je het model van je product?

Methode 1: Zoek het productlabel op uw computer.

U vindt het modelnummer op een label of sticker aan de buitenkant van de behuizing.

Als u een laptop of tablet bent, bevindt het label zich mogelijk op of nabij de:

1. Onderkant, onderkant of achterkant van het product.

2. Batterij compartiment.

3. Scherm, toetsenbordrand of polssteun.

Als u desktops en all-in-ones bent,het label staat mogelijk op de:

1. Achterkant, bovenkant of zijkant van de towerbehuizing.

2. Onderste achterkant van de alles-in-één koffer of standaard

Here are examples of identification via Dell Model Name.

Voorbeeld 1: aan de onderkant van de schermrand of naast het toetsenbord

Voorbeeld 2: het label op de achterkant van de laptop

Voorbeeld 3: Op het opstartscherm "Power on"

Methode 2: Open de Dell SupportAssist-toepassing voor Windows.

SupportAssist is een Dell-applicatie die op uw computer is geïnstalleerd. Het maakt gebruik van updates en proactieve oplossingsfuncties om problemen te identificeren en te voorkomen. Wanneer u de applicatie opent, wordt uw productmodel weergegeven.

Methode 3: Toegang tot het BIOS van uw computer.

BIOS staat voor "basic input / output system." Wanneer u uw computer aanzet, wordt deze software eerst uitgevoerd om te controleren of uw hardware werkt, waarna Windows kan worden gestart. U kunt het BIOS openen om informatie over uw computer en de hardware te vinden zonder Windows te gebruiken.

Om uw productmodel te vinden met behulp van het BIOS:

1.Zet uw computer aan.

2.Zodra u het Dell-logoscherm ziet, drukt u eenmaal per seconde op de F2-toets om toegang te krijgen tot het BIOS. Als Windows start, moet u uw computer opnieuw opstarten nadat het opstarten is voltooid en het opnieuw proberen.

3.Zoek in het BIOS-menu het productmodel in de menutitel of vermeld onder Systeemnaam.

Kan mijn Logitech GPRLO18SY002 Muis Accu verschillende capaciteiten gebruiken?

Natuurlijk. Omdat de capaciteit van accu de verenigbaarheid niet zal beïnvloeden. Een accu met een groter capaciteit kan de oplaadtijd en looptijd van laptop verlengen. Niet alleen capaciteit, de controlering van de maat en het gewicht is ook belangrijk. Vanwege accu met een grotere capaciteit waarschijnlijk groter zijn, dus ze zijn onpraktisch voor sommige bedoeling.

Zal de voltage van Logitech GPRLO18SY002 batterij zijn verenigbaarheid beïnvloeden?

Jazeker. Let er bij als u de accu van uw laptop vervangen, moet u dezelfde voltage gebruiken als de originele batterij. Echter zijn er soms uitzonderingen, bijvoorbeeld de volgende voltage: 3.6V/3.7V, 7.2V/7.4V, 10.8V/11.1V, 14.4V/14.8V.

Hoe vind ik mijn adapter onderdeelnummer?

Het partnummer, modelnummer of onderdeelnummer van uw adapter staat aan de onderkant op de sticker van de adapter. In de meeste gevallen staat het onderdeelnummer onder het merk of onder het voltage en het amperage. Het partnummer kan uit nummers, letters of een combinatie van nummers en letters bestaan. In veel gevallen wordt het onderdeelnummer voorafgegaan door Replace:, P/N:, Spare of Model (No.):. Verder op deze pagina kunt u per merk aanvullende informatie vinden over het vinden van het partnummer voor specifieke adapters van bepaalde merken.

Waarop moeten we letten bij het gebruik van de Logitech GPRLO18SY002 batterij?

1 .Fiets drie keer om de batterijen wakker te maken bij het opladen van nieuwe Logitech GPRLO18SY002 Accu. Schakel de laptop uit tijdens het opladen en trek de stekker niet uit het stopcontact tijdens het opladen.

2 .De batterij Logitech GPRLO18SY002 moeten worden uitgeschakeld of opgeladen wanneer de batterij worden ontladen tot 5% tijdens de normale werking van de batterij, en het is strikt verboden om de accu te ontladen tot 0% om te voorkomen dat het versnellen van schade en degradatie van de batterij.

3 .Vermijd kunstmatige impact, demontage, vallen, opwarming en kortsluiting.

4 .Gebruik speciale oplaadapparatuur.

5 .Vermijd het gebruik van de batterijen in een omgeving waar de temperatuur te hoog of te laag is.

Hoe te maximaliseren en de Prestaties van de batterij ?

Het wordt aanbevolen om de conditie van een batterij voor twee cycli dus het zal de maximale nominale capaciteit te bereiken .

Staat de Ni - MH en Ni - Cd batterij minstens een keer per maand . Het zal de memory-effect te verminderen .

Dit kan worden bereikt door het volledig opladen dan ontladen van de accu . Wij raden voor Ni - Cd en Ni - MH- batterijen dat deze conditionering proces moet worden uitgevoerd, een keer per maand naar de memory-effect te verminderen en bewaren alle batterijen op een droge en koele plaats . Wij raden het reinigen van de metalen connectoren met een alcohol -of elektronica- reiniger dit zorgt voor een goede geleiding die de macht geleiding van de accu verbetert . We raden u ook de functies voor energiebeheer , het systeem BIOS en het besturingssysteem volledig optimaliseren aangezien dit de accu prestaties te verbeteren . Raadpleeg uw handleiding om het gebruik van deze functies volledig te begrijpen .

Hoe laad ik mijn batterijen ?

Onze Ni - MH laders zijn volledig automatisch . Sluit uw oplader in een A / C ( of D / C voedingsbron van de Powerex MH - C204F - DC ) en plaats uw accu in de lader in gelijke paren van twee of vier batterijen opladen te starten . Rode lampjes geven het laden aan de gang . De verlichting wordt groen wanneer het opladen is voltooid en de lader schakelt automatisch over naar een trickle charge . De druppelladen zal klaar om uw batterijen volledig opgeladen en voor gebruik .

Disclaimer:
De opgegeven merknamen / handelsmerken / handelsnamen zijn geregistreerde eigendommen van hun respectievelijke eigenaren en onze batterijen zijn ontworpen als generieke vervangers van het originele product. Alle productnamen, logo's en merken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Alle bedrijfs-, product- en servicenamen die op deze website worden gebruikt, zijn alleen voor identificatiedoeleinden. Gebruik van deze namen, logo's en merken houdt geen goedkeuring in.
Wij zijn niet aangesloten bij, geautoriseerd door, in licentie gegeven door, distributeurs voor, noch op enige wijze gerelateerd aan deze fabrikanten, noch worden de producten die via onze website te koop worden aangeboden vervaardigd door of verkocht met toestemming van de fabrikanten waarmee onze producten [zijn vervanging voor] mag worden gebruikt.