Accuenlader.com is de online specialist op het gebied van accu's en batterijen.

Oplader voor MSI Katana GF66 11UE-088NEU - A17-180P4B Lader

De hoogwaardige oplader van MSI A17-180P4B zorgt voor maximale power voor de grote en kleine alledaagse karweitjes.Onze bewezen technologieën ULL (Ultra Long Life) garanderen u een langdurige en energiezuinige voeding die voldoet aan de behoeften van milieubewuste gebruikers.

Voorraad :
Op voorraad en direct leverbaar!

Alle artikelen worden binnen 1 - 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden.

Conditie:100% Gloednieuwe

Productcode: MS20561-GSB525

Merk: MSI

Ingangsspanning: 100-240V 2.34A 50-60Hz

Output voltage: 20.0V 9.0A 180W

Uitgangsvermogen:180W

Onderdeelnummer (p/n):A17-180P4B

Garantie:12 maanden garantie en 30 dagen geld terug

Staffelkorting of zakelijke offerte nodig? Contacteer ons

Prijs:€ 69.99 € 83.99 korting tot 30%
Aantal:
Onze garantie

Product voordelen:

• Ultra Long Life Technology: Voedingen gaan lang mee.

• Kortsluitbeveiliging: in geval van overbelasting schakelt de voeding zichzelf tijdelijk uit om schade te voorkomen.

• Temperatuurbescherming: als de interne componenten oververhit raken, wordt de voeding uitgeschakeld.

Compatible Partnummers

ADP-180TB H, A17-180P4B

Geschikt Voor Apparaten

MSI GF Series GF75 10UEK-003CA
MSI GF75 Thin 10UE-028 10UE-069
MSI Pulse GL76 11UEK 12UEK-052
MSI GF75 Thin 10UEK-029
MSI Pulse GL66 11UEK/RTX3060
MSI GF75 Thin 10UEK-007
MSI Katana GF66 11UE-031 NEW
MSI Katana GF66 11UE-088NEU

Meerdere Intelligente Bescherming

Waarom kiest u voor ons?

100% Veilige Betaling

Bij Accuenlader.com zijn uw privacy en informatiebeveiliging van het grootste belang. We hebben alle noodzakelijke stappen genomen om ervoor te zorgen dat uw winkelervaring 100% veilig is. Wees gerust om een MSI A17-180P4B vervangende Voeding te kopen!

Snelle Bezorgservice

De product wordt binnen 48 uur na de bestelling verwerkt en verzonden. De volgnummer zal in de e-mail ter bevestiging zitten.

100% Terugbetaling 30 Dagen

Als u niet 100% tevreden bent met uw MSI A17-180P4B adapter, kunt u het MSI A17-180P4B Laptop Adapter tot 30 dagen na ontvangst aan ons retour zenden.

1 Jaar Garantie

We bieden voor vervangende MSI A17-180P4B adapter een twaalf maanden garantie aan. Kapot producties onder de garantie dat niet kunstmatig gebroken is kunnen gratis worden veranderd.

Tags:MSI A17-180P4B Voeding, A17-180P4B Adapter/Lader, MSI Laptop Adapter ,MSI A17-180P4B voor MSI Katana GF66 11UE-088NEU

FAQs

Hoe vind ik mijn adapter onderdeelnummer?

Het partnummer, modelnummer of onderdeelnummer van uw adapter staat aan de onderkant op de sticker van de adapter. In de meeste gevallen staat het onderdeelnummer onder het merk of onder het voltage en het amperage. Het partnummer kan uit nummers, letters of een combinatie van nummers en letters bestaan. In veel gevallen wordt het onderdeelnummer voorafgegaan door Replace:, P/N:, Spare of Model (No.):. Verder op deze pagina kunt u per merk aanvullende informatie vinden over het vinden van het partnummer voor specifieke adapters van bepaalde merken.

Waarop moeten we letten bij het gebruik van de MSI A17-180P4B batterij?

1 .Fiets drie keer om de batterijen wakker te maken bij het opladen van nieuwe MSI A17-180P4B Accu. Schakel de laptop uit tijdens het opladen en trek de stekker niet uit het stopcontact tijdens het opladen.

2 .De batterij MSI A17-180P4B moeten worden uitgeschakeld of opgeladen wanneer de batterij worden ontladen tot 5% tijdens de normale werking van de batterij, en het is strikt verboden om de accu te ontladen tot 0% om te voorkomen dat het versnellen van schade en degradatie van de batterij.

3 .Vermijd kunstmatige impact, demontage, vallen, opwarming en kortsluiting.

4 .Gebruik speciale oplaadapparatuur.

5 .Vermijd het gebruik van de batterijen in een omgeving waar de temperatuur te hoog of te laag is.

Hoe te maximaliseren en de Prestaties van de batterij ?

Het wordt aanbevolen om de conditie van een batterij voor twee cycli dus het zal de maximale nominale capaciteit te bereiken .

Staat de Ni - MH en Ni - Cd batterij minstens een keer per maand . Het zal de memory-effect te verminderen .

Dit kan worden bereikt door het volledig opladen dan ontladen van de accu . Wij raden voor Ni - Cd en Ni - MH- batterijen dat deze conditionering proces moet worden uitgevoerd, een keer per maand naar de memory-effect te verminderen en bewaren alle batterijen op een droge en koele plaats . Wij raden het reinigen van de metalen connectoren met een alcohol -of elektronica- reiniger dit zorgt voor een goede geleiding die de macht geleiding van de accu verbetert . We raden u ook de functies voor energiebeheer , het systeem BIOS en het besturingssysteem volledig optimaliseren aangezien dit de accu prestaties te verbeteren . Raadpleeg uw handleiding om het gebruik van deze functies volledig te begrijpen .

Hoe laad ik mijn batterijen ?

Onze Ni - MH laders zijn volledig automatisch . Sluit uw oplader in een A / C ( of D / C voedingsbron van de Powerex MH - C204F - DC ) en plaats uw accu in de lader in gelijke paren van twee of vier batterijen opladen te starten . Rode lampjes geven het laden aan de gang . De verlichting wordt groen wanneer het opladen is voltooid en de lader schakelt automatisch over naar een trickle charge . De druppelladen zal klaar om uw batterijen volledig opgeladen en voor gebruik .

Disclaimer:
De opgegeven merknamen / handelsmerken / handelsnamen zijn geregistreerde eigendommen van hun respectievelijke eigenaren en onze batterijen zijn ontworpen als generieke vervangers van het originele product. Alle productnamen, logo's en merken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Alle bedrijfs-, product- en servicenamen die op deze website worden gebruikt, zijn alleen voor identificatiedoeleinden. Gebruik van deze namen, logo's en merken houdt geen goedkeuring in.
Wij zijn niet aangesloten bij, geautoriseerd door, in licentie gegeven door, distributeurs voor, noch op enige wijze gerelateerd aan deze fabrikanten, noch worden de producten die via onze website te koop worden aangeboden vervaardigd door of verkocht met toestemming van de fabrikanten waarmee onze producten [zijn vervanging voor] mag worden gebruikt.