Accuenlader.com is de online specialist op het gebied van accu's en batterijen.

Over ons

Welkom bij Accuenlader.com

Welkom op onze online shop. Wij zijn een distributeur gespecialiseerd in laptop onderdelen, zoals batterijen, adapters enzovoort. We hebben een groep van ervaren technische experts die kunnen bieden gratis helpen om uw vraag of probleem over onze producten. U kunt de producten voor levering te bestellen om thuis op onze website en hebben een superieure winkelervaring te bieden.

We zijn toegewijd aan de hoogste kwaliteit producten tegen bodemprijzen te brengen. Al onze producten zijn allemaal rechtstreeks aangekocht van diverse gerenommeerde fabrikanten in de wereld en hebben strenge procedures voor kwaliteitsborging doorgegeven aan de internationale normen zoals CE, UL genoteerd, en / of ISO9001 / 9002 certificering te behalen. Door deze directe verkoop model, is tussenpersoon kosten tot een minimum beperkt en zo we gaan op alle besparingen aan u! Bovendien, als gevolg van onze geavanceerde verticaal geïntegreerde supply chain-systeem en gestroomlijnd orderverzamelsysteem, zijn we in staat om echt te bieden kwalitatief hoogwaardige producten tegen ongelooflijk lage prijs met de beste klantenservice.

We hebben een complete engineering faciliteit voor accu testen. Dit stelt ons in staat om de meest up-to-date accu testen op de meest geavanceerde draagbare consumentenelektronica producten. Wij verkopen alleen kwaliteit producten van de kwaliteit leveranciers.

Onze voordelen

• 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
• Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
• Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
• Alles wordt uitvoerig getest!
• Veilig en makkelijk betalen
• Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
• 100% Klanttevredenheid
• 15+ Jaar ervaring
• 1.000.000+ klanten

VEILIG ONLINE WINKELEN BIJ Accuenlader.com

Naast een breed productassortiment biedt accu-markt alle voordelen op het gebied van veilig betalen(volledig SSL gecertificeerd), garantie, bezorging en retourneren. Alle betalingen vinden plaats in een beveiligde betalingsomgeving middels samenwerking met een Payment Service Provider.

Stuur een e-mail naar Vraag en één van onze deskundigen helpt u graag verder.

Customer Service: info@accuenlader.com